svētdiena, 2017. gada 9. aprīlis

MR-Terapija, jeb Mērķētās Radiofrekvences Terapija


Kas ir MR-Terapija?

            MR-Terpaija ir multidisciplionāra ierīce, kas ārstē daudzus akūtus un hroniskus sporta ievainojumus, un muskulo skeletālos traucējumus. Vienalga vai tu sniedz priekšroku masāžām, pasīvai kustībai, muskuļu aktivizācijai vai citām tehnikām, MR-Terapija var tik izmantota ar tām visām. Šis koncepts būtiski uzlabo rezultātus un ievērojami saīsina ārstēšanās periodu. Pati terapija ir ļoti patīkama, siltumam plūstot cauri ķermenim, tas rada medicīnisku effektu, piemēram, analgēziju, muskuļu relaksāciju un citus.

Medicīniskie effekti

            Atermiskie
                        Aizstājos pastāvošo plūsmu caur audiem rada ātrāku jonu kustību, kas veicina palielinātu darbību limfiskajā sistēmā un rezultējas atermiskajos effektos.

            Termiskie
                        Termālie medinīniskie effekti ir balstīti uz vazodilācijas, kas veicina mērķētu vietējās asins perfūzijas palielinājumu un sekmē mijorelaksāciju, palielinātu skābekļa un barības vielu apgādi un ārstniecisko palīdzību.

MR-Terapijas koncepts.

Masāžas tehnika
                        MR-Terapija kombinācijā ar mīksto audu tehnikām palielina terapeitisko efektu, palielinot asins perfūziju un barības vielu, skābekļa piegādi uz bojātajiem audiem. Šī kombinācija, izmantota uz pārslogotajiem un bojātajiem muskuļiem, atbrīvo tos un ļauj ārstnieciskajiem procesiem noritēt ātrāk.

Muskuļu aktivizācijas tehnika
                        Kombinējot mērķēto radiofrekvences terapija un izometriskā vai izotoniskā muskuļu kontrakcija mērķē hipertermiju uz kotrahēto muskuli.

MR-Terapijas pasīvo kustību tehnika
                        MR-Terapija palīdz atbrīvot jutīgos punktus un muskuļu spazmas, kas traucē izstrādāt pilnu kustību amplitūdu locītavā. Piemēram, MR-Terapijas pielietošana kombinācijā ar bojāto struktūru pasīvu stiepšanu, palīdz samazināt sāpes un tūlīt pat palielina kustību spēju dotajā zonā.    

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru